Plastično je fantastično

ponedjeljak, 05.12.2011.

Opet nas dezinformiraju



Jutros sam na e-mailu zatekao poruku cijenjenog čitatelja bloga koji kaže: „Opet nas dezinformiraju“ i navodi link na web portal Magazin.hr – članak „Uobičajeni predmeti koji podmuklo truju“.

Napisao sam komentar:

Poštovani
iznenađuju me neki navodi iz Vašeg članka. Na žalost, prilično neprovjereno, pa i senzacionalistički pišete o navodnim opasnostima od plastike, pa tako (siguran sam nenamjerno) dezinformirate javnost. Na žalost, negdje nepoznati netko napisao nešto, i to se sada kao epidemija nekritički i neprovjereno prepisuje i širi internetom. Ne želim Vas opterećivati raznim obrazlaganjima, ali samo ću reći - plastika i plastični proizvodi nisu opasni, opasno se ponašaju ljudi.

Stoga sve Vas i cijenjeno čitateljstvo pozivam da posjete blog: "Plastično je fantastično" - http://plasticno-je-fantasticno.blog.hr/ - gdje pokušavam provjereno i dokazano prikazati činjenice i istinu o plastici koja nas okružuje i s kojom živimo. Pozivam sve da se informiraju o sveprisutnoj i danas neizbježnoj plastici i upoznaju s podacima o tom materijalu 21.st.

Ne dozvolimo si da zbog upitne i neprovjerene koristi napravimo višestruku štetu i sebi i okolišu.

Lijepi pozdrav Uredništvu i čitateljstvu - Vaš Plastik


… a sve čitatelje i Magazina i ovog bloga upućujem da pročitaju jedan od prvih postova na ovom blogu: „Plastična ambalaža“, upravo odgovor na ovakve napise.

Vjerujem da će čitateljstvu s provjerenim i znanstveno dokazanim činjenicama stav o plastici biti jasniji i pozitivniji.



- 23:27 - Komentari (0) - Isprintaj - #