Plastično je fantastično

ponedjeljak, 31.03.2014.

100 tisućiti posjetitelj







Dragi posjetitelji ovog bloga,
s ponosom objavljujem da je danas ovaj blog posjetio 100 000. posjetitelj.












Eto, jako mi je drago da jedan ovakav blog, usko specijaliziran koji se bavi plastikom kao materijalom i plastičnim predmetima u 2 godine i 5 mjeseci odnosno 29 mjeseci i 25 dana skupio ovoliko posjeta. U stvari, to je i jedan od ciljeva mene kao autora, da što više ljudi pročita činjenice koje prezentiram. Nastojim prezentirati i obrazložiti točne i provjerene podatke o plastici kao materijalu i plastičnim predmetima koji nas svakodnevno okružuju. Nastojim za svaku tu činjenicu dati provjereni izvor.

Na žalost, prema današnjim široko rasprostranjenim shvaćanjima javnosti - posebno medija, prema plastici i plastičnim proizvodima prisutna je negativna percepcija koja je zasnovana vrlo često na sasvim krivim podacima, čak i lažnim, dojmovima i neprovjerenim činjenicama. Utoliko je broj posjetitelja vrlo važan. Da se razbiju predrasude, da se saznaju točne i provjerene informacije.

Ovaj je blog ostvario suradnju s brojnim blogerima i njima se posebno zahvaljujem na brojnim posjetima i komentarima koje ostavljaju ispod postova. Neću ih nabrajati jer bih nekoga zaboravio, a bilo bi mi krivo. Posebno mi je drago da su kolegice i kolege blogeri sudjelovali (i još sudjeluju) u dva velika projekta ovog bloga "Plastični foto natječaj koji to nije" i "Međunarodni fotografski natječaj na temu plastike".

Zahvaljujem se brojnim uvaženim znanstvenicima i stručnjacima, kolegama i suradnicima s posla koji su sudjelovali u objavama na ovom blogu - bilo da su pisali za blog, bilo da su dali suglasnost da objavim njihove radove, bilo da su me savjetovali. Svojim sudjelovanjem podigli su znanstvenu i stručnu razinu kao i vjerodostojnost ovog bloga.

I na kraju zahvaljujem se svim posjetiteljima koji su i makar nakratko posjetili ovaj blog (nije ih bilo baš sto tisuća, jer brojni su više puta posjećivali i otvarali stranice (u početku desetak, a danas ima slučajeva i s više stotina dnevno), ali sve u svemu, blog "Plastično je fantastično" gdje se može pronaći dosta točnih i provjerenih informacija o plastici i plastičnim predmetima.

Ukupno je, do ovog, objavljeno 673 posta na koja su bila 976 komentara - tako barem statistika kaže.

Hvala svima.

Ipak, želim izdvojiti jedan komentar koji je specifičan za brojne komentare koje na ovaj ili onaj način dobivam od čitatelja, kolega blogera, suradnika, a to je komentar koji je neki dan napisala blogerica Nisa: "… eto,zainteresirao si me za plastiku oko nas i naučio o stvarima o kojima mi nije ni palo na pamet razmišljati".

Ja sretan i zadovoljan, jer to je osnovna namjera, motiv i smisao cijelog mog truda oko ovog bloga. Idemo dalje.


- 23:59 - Komentari (15) - Isprintaj - #