Plastično je fantastično

srijeda, 11.06.2014.

Eto, da se malo pravim važan



Obrazloženje:

Nagrada Uredniku bloga "Plastično je fantastično" Romeu Deši

Upravni odbor je na svojoj 16. e-sjednici održanoj 30. svibnja 2014. odlučio predložiti Izbornoj skupštini da dodijeli posebnu nagradu uredniku bloga "Plastično je fantastično" Romeu Deši.

Nagrada bi se dodijelila zbog neprocjenjivoga doprinosa Urednika bloga "Plastično je fantastično" promicanju plastike i gume u cjelini, obrani plastičnih vrećica kako na blogu tako i u stručnim povjerenstvima, tribinama, skupovima te zamisli da se organizira vrlo uspješni foto-natječaj s motivima plastičnih proizvoda.

Romeo Deša praktički je svoj radni vijek proveo u DINI. Sada je pomoćnik direktora za proizvodnju. Osim u stručnim organizacijama, vrlo je aktivan i sportski radnik.

Na blogu je objavio nekoliko stotina tekstova. Posebno se ističe serija zabrana plastičnih vrećica diljem svijeta. Njegov blog je do sada posjetilo 127 tisuća zainteresiranih osoba. Rezultat vrijedan divljenja.

Nagrada bi se sastojala od diplome i novčanog iznosa kojeg će naknadno odrediti Upravni odbor.


Što sad reći? Jedno veliko hvala članovima Skupštine Društva za plastiku i gumu, hvala članovima UO, hvala profesorici Đurđici Španiček na lijepim riječima, hvala profesoru Igoru Čatiću na prijedlogu i podršci. Hvala svima. Veliki poticaj za nastaviti dalje.

Romeo Deša




- 22:22 - Komentari (18) - Isprintaj - #