Plastično je fantastično

utorak, 07.07.2015.

Viktorov poučak na ZG Magazinu

Od danas je kolumna Viktorov poučak na portalu ZG Magazin. Riječ je o rubrici u kojoj će o raznim temama, svojim osebujnim stilom pisati dr. sc. Viktor Simončič, samostalni savjetnik za okoliš, nekadašnji pomoćnik ministra te autor i koautor više publikacija i knjiga, među kojima je i Društvo umanjene vrijednosti. Viktor Simončič suradnik je ovog bloga i u više navrata je objavljivao svoje članke na ovim stranicama.

Dr. Simončič je do sada objavio svojih pet »poučaka« na portalu Zrnca mudrosti uz šalicu kave, a serijal tekstova će se nastaviti na portalu ZG Magazin kojeg uređuje Boris Jagačić s kime ovaj blog također surađuje.

Vjerujem da će nova rubrika naići na interes čitateljica i čitatelja i ovog bloga, koji će moći direktno pristupiti kolumni jednim klikom na niže prikazanu sličicu, a ukoliko žele i izravno kontaktirati autora putem elektroničke pošte: viktor.simoncic@gmail.com

Promijenjenu poveznicu (link) u obliku sličice možete naći s lijeve strane u boxu (na dnu). Klikom na sličicu otvoriti će se povezana mrežna stranica "Viktorovog poučka" na ZG Magazinu.




- 15:54 - Komentari (3) - Isprintaj - #