Plastično je fantastično

nedjelja, 08.04.2012.

Najava događaja



Svake godine Svjetska organizacija za ambalažu (World Packaging Organization - WPO) centralni događaj za globalnu ambalažnu industriju, uz dodjele nagrada WorldStar najboljoj ambalaži, održava se u različitim krajevima svijeta.

Godine 2012. svjetska ambalažna elita okupit će se u Splitu, u hotelu "Le Meridien Lav", od 3. do 8. lipnja, a organizacija je povjerena hrvatskom Institutu za ambalažu i tiskarstvo - IAT, tvrtki Tectus d.o.o. iz Zagreba i stručnom časopisu Ambalaža / REGprint, koji su organizaciju dobili u izravnoj konkurenciji s Chicagom.

Split će stoga biti centralno mjesto okupljanja svjetskih, regionalnih i domaćih predstavnika svih razina promišljanja i stvaranja ambalaže.

"Sadržaj Svjetskih dana ambalaže 2012 izuzetno je bogat i kvalitetan, a osnovna tema "Ambalaža i održivost", istovremeno oslikava i globalni trend u tom značajnom segmentu svjetskog gospodarstva. Osim što provodimo cjelokupnu organizaciju, aktivni smo tvorci i predlagatelji i sadržaja, kako regionalnih događanja, tako i Svjetskog kongresa", pojašnjava Drena Milijević, ravnateljica Instituta za ambalažu i tiskarstvo - IAT iz Zagreba.


















- 20:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #