Plastično je fantastično

ponedjeljak, 17.02.2014.

Fotogalerija Plastik - Diana Sokolić 3

Plastique est fantastique



Evo nam ponovno Diane Sokolić, zagrebačke umjetnice koja se upravo vratila s tjedna nakita u Parizu, gdje je predstavila svoje radove. Radovi od pleksiglasa (koji su već predstavljeni na ovom blogu - pogledajte na LINKU) bili su zapaženi i umjetnica je nastupom zadovoljna. Zadovoljni smo i mi jer evo, vraća se i na stranice bloga Plastično je fantastično i sudjeluje u Plastičnom fotonatječaju koji to nije, ali, pristigli su, što posebno veseli, njeni radovi i za Međunarodni fotografski natječaj na temu plastike. No o tome više tijekom ožujka.

Ovaj puta Diana Sokolić predstavlja nam se sa svojim fotografijama plastične folije* za zamatanje. Kako kaže: Dok sam fotografirala svoje svjetlosne objekte, primijetila sam kako svjetlo zanimljivo pada na plastičnu foliju u koju su radovi bili zamotani. Šaljem Vam nekoliko fotografija da ih imate u rezervi ako Vam slučajno ponestane materijala.

Pa zar da ovakvi foto radovi budu u rezervi? Prepuštam prosudbu čitateljstvu bloga. Pogledajte.










* Plastična folija za zamatanje izrađena je od polietilena niske gustoće (PE-LD) ili od linearnog polietilena niske gustoće (PE-LLD) uz dodatak manjeg postotka aditiva. Folije su jake, elastične i otporne na kidanje, imaju vrlo dobru probojnu otpornost i rastezljivost do 160% (ovisno o debljini). Debljina od 17 do 30 mikrometara (µm). Folije su standardno prozirne, a postoje i u boji. Završetak folije prianja bez dodatnog lijepljenja. 100 %-tna mogućnost recikliranja nakon upotrebe.



Photo / Copyright: Diana Sokolić, akademska slikarica, Zagreb
Web: Diana'S


- 14:44 - Komentari (5) - Isprintaj - #