Plastično je fantastično

petak, 11.09.2015.

3D print.hr blog

Ovom prilikom želim predstaviti prijateljski i suradnički web portal - blog 3Dprint.hr kojeg vodi i uređuje dvojac Dušan Vrbanec i Miroslav Brozović. Ovaj dvojac nije nepoznat čitateljima ovog bloga, sudjelovali su u foto natječaju "Plastika i plastični proizvodi oko nas" sa svojim zanimljivim "plastičnim" fotografijama, a na kojima su prikazali svoje uratke, napravljene upravo postupkom 3D tiska, čime se bave i o čemu vrlo informativno i zanimljivo pišu.

Pogledajte fotografije Miroslava Brozovića u fotogaleriji Kravan by 3D print i Dušana Vrbanca u fotogaleriji Hobi plastika.

Kako se tehnologija 3D tiska zasniva najvećim dijelom na plastici i na najnovijem razvoju plastičnih materijala, cijeli je niz poveznica između bloga 3Dprint.hr i ovog bloga, pa je u kolonu s lijeve strane naslovne strane ovog bloga stavljena ikonica s poveznicom na navedeni blog.



Klikom na ikonicu otvoriti će se naslovna strana bloga 3Dprint.hr-a i čitatelju će se olakšati pristup cijelom nizu novih informacija.

Vjerujem da će zainteresirani čitatelji ovog bloga naći velik broj novih, zanimljivih i korisnih informacija, a ovaj blog će uskoro prenijeti vrlo zanimljiv članak o novim plastičnim materijalima koji se primjenjuju u 3D pisačima.


- 12:36 - Komentari (4) - Isprintaj - #